LEVERANS & RETURER

LEVERANS

Vid levererar din beställning inom 3-5 helgfria vardagar. Under långhelger och kampanjer kan leveranstiden vara något längre.​


Padel Outlet Sverige levererar endast till leveransadresser inom Sveriges gränser via webshoppen. För leverans utanför Sveriges gränser vänligen kontakta Kundtjänst.

 

Padel Outlet Sverige erbjuder FRI FRAKT på alla beställningar.

Du får din beställning skickad till angiven adress i din order. 

Leverans sker endast vardagar i samråd med vår leverantör.

Om kund ej kan nås för leverans är liggtiden 14 dagar. Ej uthämtad beställning returneras per automatik till vårt lager och en återbetalning görs till det i beställningen valda betalsättet. 

Kan inte Padel Outlet Sverige leverera beställda produkter inom ovan angiven leveranstid har du rätt att häva köpet. Vid försenad leverans kan ny föreslagen leveranstid erbjudas, godkänner du inte det har du rätt att häva köpet.

RETURER

Vi tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt från uthämtningsdatum.

Du som konsumenten har rätt att undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion. Det kan t.ex. handla om att plocka ur kläder eller skor ur originalförpackning för att prova dem på men du behöver inte testa att använda kläder eller skor i ditt utövande.

Vi anser att du heller inte behöver testspela en racket eller ta bort plasten på handtaget för att undersöka den. Skulle du göra det eller på annat sätt använda en vara på ett sätt som inte är nödvändigt och som som är köpt hos oss har vi som säljare rätt till en skälig värdeminskning enligt lagen om distansavtal. Beroende på produkt kan värdeminskningen vara betydande då den är använd vid utövandet.


Retur till lager
Skicka din retur tillsammans märkt med tilldelat retur nummer från vår Kundtjänst. Försändelsen skall emballeras väl och produkterna ska vara oanvända med etiketter samt i sin originalförpackning. Det är inte tillåtet att tejpa eller klistra på originalförpackningen. Kostnaden för returporto står köparen för.

Återbetalning sker på det sätt som betalning gjorts vid beställning. 


Är produkten skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet upptäckts. Reklamationsförfrågan skall göras till vår Kundtjänst. Efter tilldelat reklamations nummer mottagits skickas varan till vårt lager. 

Vid eventuella transportskador returneras försändelsen till Padel Outlet Sverige inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet upptäckts. Retur/Reklamationsförfrågan skall göras till vår Kundtjänst. Efter tilldelat Retur/Reklamations nummer mottagits skickas varan till vårt lager.

Ej uthämtad beställning skickas, oavsett leveranssätt, tillbaka till vårt lager efter 14 dagar och en automatisk återbetalning görs till det i beställningen valda betalsättet.

 

© 2018 by Padel Outlet Sverige

0