OM OSS

Padel Outlet Sverige är ett familjeföretag som skapades för att fylla det tomrum som vi upplever fortfarande finns i Sverige för produkter relaterade till Padel.

Med rötter i Spanien, ett av världens främsta länder inom Padel,  har vi länge väntat på att denna fantastiska sport även skall upptäckas i Norden.  Utbudet speciellt för racketar är begränsat och vi ser sällan märken på banorna runt om i landet som annars används frekvent runt om i övriga Padel världen.

 

Vi vill erbjuda den svenska marknaden; märken, material, egenskaper, stil, färger och tekniskt kunnande för att förhöja ert spel och er upplevelse på banan.

Vi arbetar med de främsta leverantörerna och märken i branschen och kan erbjuda allt från nybörjarrack för juniorer/dam/herr till de allra mest avancerade och exklusiva padelrack som finns på marknaden.

 

Vi har nära kontakt med några av de bästa tränarna i världen och får hela tiden uppdateringar om det allra senaste. Vi följer trenderna och vill hela tiden ligga i framkant.

Vi vill också göra sporten tillgänglig för alla och har valt att erbjuda en bred variation av produkter till de bästa priserna. Om du inte hittar ett specifikt rack i vår butik meddela oss och vi ser till att ta hem det och erbjuda det bästa priset.

Vi jobbar alltid hårt för att er kundupplevelse hos Padel Outlet Sverige skall överträffa era förväntningar. Vi finns här för våra kunder med målbilden att tillsammans skapa en permanent plattform för Padel i Sverige.    

Företags uppgifter

PADEL OUTLET SVERIGE

BOX 32

121 77 JOHANNESHOV

 

E-mail: info@padeloutletsverige.se

 

Registrerad för F-Skatt

Organisations nummer 770730-2376

PADEL OUTLET SVERIGE

© 2018 by Padel Outlet Sverige

0